AKTUELNO

Ne želi da ga se seća!

Dok su išle uspomene Eleonore Miljković, zadrugari su pomno pratili sve što se dešava na ekranu, a kada je prikaza njena slika sa nastupa Slobe Radanovića, svi stanari Bele kuće su odreagovali. Luna Đogani je promenila izraz lica i nije mogla da sakrije nezadovoljstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević želeo je da čuje Lunin komentar na ono što je videla, kao i na odnos sa Norom sa kojom je pre nekoliko meseci ušla u svađu upravo zbog pevača.

Nažalost, on je moj bivši dečko. Ne volim da pričam o njemu. Uzrok moje i Norine svađe je što sam ja bila glupa. Još sam patila sa njim. Ja sam poverovala u informaciju da je Nora bila sa njim. Mene ne interesuje da li je neko bio sa njim. On je prošlost. Tada mi je bilo užasno, bila sam ljuta i besna i razočarana. Nakon toga smo spustile loptu. Nema potrebe da budemo u lošim odnosima zbog nekog tamo "bez imena", mislim za mene. Da li je to istina ili nije, mene ne zanima, meni je bitno da smo nas dve rešile to, bespotrebno je bilo da se svađamo oko njega, to nije moja stvar - ispričala je Đoganijeva.

A onda je dala svoj komentar na pitanje da li će možda ona otići na neki njegov nastup.

Ha, ha, ha. Pored njega, nastupićemo zajedno. Snimićemo duet, to mi je cilj - prokomentarisala je ironično Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'