AKTUELNO

Pevačica priznala zašto ne želi da Goca više bude u rijalitiju.

Jednu od najkomlikovanijih situacija u Zadruzi ima Teodora Džehverović jer pored nje boravi i njena mama Gordana ali i momak Anđelo Ranković. Upravo o ovome je Džehverovićeva je porazgovarala sa Ognjenom Amidžićem prethodne večeri.

Foto: TvPink Printscreen

Balansiram konstantno, trudim se da ne pravim greške. Pokušavam da objasnim mami, pa onda Anđelu, i na kraju odustanem. Grizem se za jezik i kad bih nešto rekla jer ne želim da se mama nervira zbog naših svađa. Mnogo puta su me pitali da li me je maltretirala, a to se nikad u životu nije desilo. Ne želim da se predstavim kao neka svađalica ali sama sam sebi dala tu etiketu. Nisam očekivala da ću dobiti i onu etiketu najbezobraznije ovde i od tad sam se malo povukla. Mama jeste stroga, i za neke stvari ne zna da se kontroliše - priznala je Teodora.

Kako su u toku dana zadrugarima puštane poruke njihovoh najdražih, pevačica se osvrnula i na to što Anđelova porodica nikako ne prihvata nju za snajku.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam se jako plašila uključenja njegove majke jer je činjenica da oni imaju nešto protiv naše veze. Plašila sam se da ne dođe ponovo da rasprave. Juče je i Žuti rekao da su mu prijatelji poručili da se skloni od mene. Plašim se da kada izađemo napolje svi ti ljudi ne krenu na njega, i da se mi tada ne udaljimo. Moju mamu najviše boli što njegova porodica mene ne želi da prihvati, ali što se tiče Anđela, o njemu stvarno ima lepo mišljenje. Ja nisam imala ovakvu vezu u životu, da sa nekim budem 24 sata. Nas dvoje smo pre svega prijatelji. Imamo veliku povezanost. Svašta smo ovde zajedno doživeli i glupo je da sve to bacimo napolju. Prva sumnja mi je porodica, a druga je kakav će on biti napolju, da li se uželeo izlazaka, devojaka, sad je faca iz rijalitija - bila je iskrena pevačica.

Ognjena je interesovalo koga bi Teodora, kada bi morala, pre izbacila iz rijalitja, mamu ili dečka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAZOČARAO ME JE KAO ČOVEK: Kijina majka OTVORILA DUŠU za Pink.rs i IZNELA SVE ŠTO IMA O SLOBI!

Mamu, pre nego Anđela, ako bih morala. Nije da ona meni smeta, mnogo mi znači. Ali ona se ovde mnogo naradila, i to joj stvarno ne treba, konstantno se nervira i oko higijene i oko svega - rekla je Teodora.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u narednom snimku.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'