AKTUELNO

Estradni rat se rasplamsava!

Danas je slava najveće domaće muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović. Ceca proslavlja Nikoljdan u svom toplom domu, a mnoge poznate ličnosti došle su da Ražnatovićevoj upriliče veselje.

Damir Handanović, Marijana Mateus, Dragan Marković Palma i mnogi drugi bili su gosti na Cecinom slavlju, a novinske ekipe sve vreme su bile ispred kapije.

Foto: Pink.rs

U jednom trenutku pevačica je izašla i obratila se pripadnicima sedme sile. Ceca je odgovorila i na jedno škakljivo pitanje o svojoj koleginici Dragani Mirković, sa kojom, spekulišu mnogi, nije u najboljim odnosima.

Dve ili tri osobe su me u ružnom kontekstu prokomentarisale, a da za to ne postoji razlog. Za ove dve osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost i iskreno da kažem, ja to stavljam pod ljubomoru. Ne znam koji su razlozi, jer ja nikome ništa nisam nažao učinila, svakog mogu da pogledam u oči. Ne razračunavam se preko društvenih mreža i ne koristim medije da bih odgovorila nekom. Kada sretnem tu osobu reći ću joj u lice. To nije lepo ni za jednu, ni za drugu, to je jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk umem da odgovorim i nikada me nije sramota jer nikoga ne diram - rekla je Ceca.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠA devojka mu je pevala prateće vokale, a kada čujete KOLIKO JE POZNATI PEVAČ PLATIO novu pesmu, NEĆETE VEROVATI! (VIDEO)

Podsetimo, Ceca i Dragana su pre dva dana, na snimanju jednog novogodišnjeg programa imale jedan neprijatan razgovor, a od tada se nisu oglašavale, sve do sada.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Svetlana Ceca Ražnatović

'