AKTUELNO

Novi estradni rat!

Pevačica Andreana Čekić ne izbija iz centra skandala od kada se saznalo da je u vezi sa oženjenim članom svog benda Markom Miloševićem koji se još uvek nije zakonski razveo od svoje supruge, sa kojom ima i dete. A sada se ponovo našla na udaru, ali od strane svoje koleginice Gabrijele Pejčev, koja je rešila da konačno progovori i odgovori na, kako kaže, lažne optužbe.

Foto: e-stock agency

Naime, u medijima se spekulisalo o tome da je Gabrijela bila u vezi sa još uvek zakonitim suprugom Čekićeve, Ivanom Miladinovićem dok su oni živeli zajedno. Kako je Andreana u emisjie "Premijera - Vikend specijal" iznela niz pikanterija u vezi njenog bivšeg i Gabrijele, koleginica joj nije ostala dužna, pa je na svom Instagram storiju objavila podugačko pismo upućeno Andreani, gde je nije štedela.

Foto: TvPink Printscreen

Draga koleginice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali 'ajde da pokušamo da saznamo! Ako si već u nešto ubeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da "sumnjaš" u bilo šta? Sada si odjednom rešila da ne želiš nešto da trpiš. Umesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savet) - napisala je Gabrijela i nastavila:

Foto: Printscreen Instagram

Od svega Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, rešila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju koleginicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu da kažem da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mesec dana, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagovala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno - završava mlada pevačica!

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SPEKULIŠE SE DA ĆE IGOR I SEVERINA USVOJITI DETE! Pevačica progovorila o majčinstvu, pa otkrila PRAVU ISTINU! (VIDEO)

Autor: M.Stanković

#Andreana Čekić

#Gabrijela Pejčev

#Instagram

'