AKTUELNO

Započet je novi estradni rat!

Popularna pevačica Sandra Afrika nije poznata kao konfliktna ličnost, te je do sada nisu pratile priče da ratuje sa svojim kolegama sa estrade. Na povremene prozivke uglavnom je ostajala nema, međutim, svom starijem kolegi Šaku Polumenti ovaj put nije želela da prećuti već mu, naprotiv, uputi žestok odgovor, budući da se njegovim negativnim komentarima na račun njene karijere ne nazire kraj.

Foto: Pink.rs, Promo/Nikola Spasić

- Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni - MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja... Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji... Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu - izjavio je Šako nedavno u emisiji "Premijera", a njegove reči su mnogi shvatili kao direktnu prozivku na račun Sandre Afrike, koja je konačno rešila da se oglasi ovim povodom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Videla sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak jos jedne slične izjave. Stvarno ne razumem šta ja i moje kolege MC-jevi smetamo nekome?! Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Verovatno da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu. Pozdrav iz Beča, gde sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pevačicu u dijaspori - žestoka je bila Sandra, koja se pohvalila osvojenom nagradom, nakon čega je istakla da joj i dalje nije jasno zbog čega je Polumenti baš ona trn u oku.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti - objasnila je Sandra za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Kako je Šako u "Premijeri" prozvao Afriku pogledajte ovde:

Kako je Šako o Sandri pričao pre tri godine

Polumenta je u intervjuu pred nastup u jednoj diskoteci u Crnoj Gori izrazio nezadovoljstvo domaćom muzičkom scenom i publikom, koja poverenje poverava pojedinim izvođačima koji, prema Šakovom mišljenju, to ne zaslužuju: "Nema ovde više pravila. Ako pomenemo, na primer, Sandru Afriku - ona uzima mnogo para, ima mnogo gostovanja, ja tu ne mogu ljude da razumem.Ja ne mogu da razumem da MC ovaj, MC onaj rovari po inostranstvu i da nemaju dana pauze. Ja ne znam šta je sa ovim svetom! To me, možda, malo boli, mada to nije moj problem, ja sam svoju životnu egzistenciju rešio. Mnogo toga lošeg se dešava na našem estradnom nebu" - zaključio je Šako leta 2015. godine.

Foto: Spasić Nikola

D. Tanasijević

#Sandra Afrika

#pevač

#pevačica

#Šako Polumenta

'