AKTUELNO

Jedva je izvukla živu glavu!

Folk pevačica Jelena Kostov doživela je pravu dramu nakon što joj je pukao silikon u grudima! Kako se spekuliše, pevačica je umalo dobila sepsu, a doktori su uspeli da je spasu u poslednjem trenutku.

Foto: Rajko Ristić

- Jelena je trebalo da ide na redovnu kontrolu posle porođaja i dojenja, ali nije. Tek kada je primetila da joj je jedna dojka dobila čudan oblik, obratila se lekaru. Mislila je da to nije ništa strašno, ali iz ordinacije je odmah prebačena u operacionu salu. Hirurzi joj izvadili implantate iz ove dojke i stavili nove. Rekli su joj da je pitanje da li bi preživela da je čekala još koji dan - ispričao je izvor blizak pevačici, koja je potvrdila da je morala da ide na remont.

Foto: Pink.rs

- Nisam se još oporavila, ali tačno je da sam bila veoma loše. Sada sam bolje, prolazi polako i bol. Nisam htela da pravim špansku seriju i sve sam to krila. Znam da sam kriva za sve - kaže Jelena i dodaje:

Sliku doktora treba da okačim pored ikone, zahvalna sam mu na svemu. Stavila sam nove silikone i polako se oporavljam. Sada sam shvatila da je čovek srećan samo ako je zdrav - zaključila je ona.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Jelena Kostov

'