AKTUELNO

On je jedva izvukao živu glavu.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić otkrio je da su razbojnici pucali na njega i njegove kolege iz kalašnjikova na jednoj svadbi u Parizu. Naime, Šaulić je sa kolegama Gocom Božinovskom, Džejem Ramadanovskim, Snežanom Đurišić i Sanjom Maletić pevao na gastarbajterskoj svadbi, kada su pljačkaši uleteli u salu restorana i sve ih postrojili.

- Upalo je nekoliko njih na svadbu u Parizu i odmah su iz heklera počeli da pucaju, ispaljeno je nekoliko metaka u sali. Zavladao je tajac. Bili smo potpuno šokirani - kaže Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

On se priseća da su napadači bili veoma oštri, bahati i bučni:

Prišao nam je jedan i sa heklerom u rukama viknuo: "Svi dole. Vadite pare, satove, telefone." Njih četvoro je bilo raspoređeno po sali sa puškama, pištoljima. Napolju su postavili obezbeđenje da bi brzo mogli da pobegnu. Svi smo se spustili na pod, neko je čučnuo, neko legao, mnogi su se tresli, plakali - priseća se pevač. Razbojnici su oko Šabana i njegovih kolega napravili krug, a zatim su uradili nešto neverovatno - samo su njemu dozvolili da ustane:

Foto: TV Pink Printscreen

- Čovek koji je stajao iza mene sa tim oružjem rekao mi je: "Kralju, ti sedi. Ti nemaš razloga da ležiš. Sedi i uživaj, tebe mi poštujemo." A ja se mislim: "Joj majko, ako sednem, prvi sam ja taj koji će dobiti metak u leđa." Strah je to, oružje je u pitanju. Nisam rekao ni hvala, tresla mi se utroba, nije mi bilo prijatno - priznaje kralj narodne muzike.

Šaban se priseća da su još veći strah osetili kada su lopovi pobegli.

Tada smo svi, pogotovo žene, počeli da se tresemo i da vrištimo. Sanja Maletić je histerisala. A Snežana Đurišić je bila hrabrija tokom napada, htela je nešto da kaže razbojnicima, ali su joj zapretili, čak su je i gurnuli. Rekli su joj da prekine, da se skloni. Bilo je jezivo.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Smrt

#Snežana Đurišić

#pevač

#pevačica

#pljačka

#svadba

#Šaban Šaulić

'