AKTUELNO

Jedva je izvukao živu glavu.

Pevača Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama. Na Eru su nasrnula petorica mladića koji su ga izveli ispred šatora i svom snagom udarali pesnicama i šutirali nogama. Nakon batina, oni su otkrinuli pevačev zlatan lanac koji je imao oko vrata i opljačkali ga za 1.900 evra.

Foto: TvPink Printscreen

Policija je reagovala i uhapsila napadače, a Era je završio u Urgentnom centru. Pevač je imao povredu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

Pročitajte još:

ZORICA MARKOVIĆ SVEDOK JEZIVE TUČE U KOJOJ JE PEVAČ JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Era se nakon svega zahvaljuje Bogu što je ŽIV!

Era Ojdanić je otkrio detalje tuče. On je oko 19 sati otišao je u selo, kako bi preuzeo svoj automobil i mikrofon, a odvezao ga je sin Dragutin.

Foto: Pink.rs

- Svi me saleću i pitaju da li sam dobro. Ljudi su u šoku, neki su mislili da sam gotov kad su me videli izubijanog i iscepanog. Za 55 godina svoje karijere, nikada nisam bio u takvoj nekoj situaciji. Ma nikada u životu! Ja sam doživeo kliničku smrt. To je strašno - rekao je Era.

Ojdanić je dodao da verovatno neće podneti krivične prijave protiv napadača. Era je na vašaru trebalo da nastupi i sinoć, ali je otkazao tezgu zbog incidenta.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Andrija Era Ojdanić

#pevač

'