AKTUELNO

Jedva je izvukla živu glavu.

Bivša učesnica "Zadruge" Zorica Marković promenila je život iz korena pre tačno deset godina, kada je doživela najteži oblik infarkta. Tada su je lekari jedva vratili u život, a potom operisali i ugradili bajpas, a deset godina kasnije Zorica se prisetila najtežih trenutaka u životu i otkrila prave uzroke svog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto: NKostić

- Ceo život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Može da se završi ili neuspehom ili lošim zdravljem, a ja sam izgubila zdravlje. Niko nije neizdržljiv i nedokučiv u smislu da se zamori i da treba da stane. Pre svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da lečim svoje roditelje pet godina bezuspešno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbedim krov nad glavom, da ih obrazujem, postavim na noge, borim se sa zlicama. Teško je opstati sam, zato sam i pala - započela je Zorica svoju priču, a potom dodala:

Foto: RTV Pink

Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti. Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bilo loše stanje infarkta da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - ispričala je Zorica, kojoj je tri godine kasnije ponovo pozlilo, zbog čega je operisana.

Pink.rs

#Infarkt

#Zorica Marković

#pevačica

'