AKTUELNO

Mi tebe mnogo volimo, mala si, slatka si, muzikalna, nemoj se predavati, rekla je Jelena Tomašević.

Nakon preslatke Lare, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se devetogodišnja Ema Simonović. Za svoj prvi nastup Ema je odabrala pesmu "Odlazim a volim te" od Olivera Mandića. Nakon ove numere ova takmičarka je dobila tri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da pohvalim izbor pesme iz filma "Poslednji krug u Monci" i to sad godinu dana od kako nas je Gaga Nikolić napustio. Tako da nas je malo emotivno podsetila na to - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma koju je u večerašnjoj emisiji šestog kruga otpevala je od Ane Stanić "Grad". Posle ovog nastupa Ema ima četiri glasa i naći će se u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Preslatka si, mrvica mala. Mnogo mi se više dopala ova druga pesma. Energičnija je i mogu da prepoznam tvoju energiju u toj pesmi. Jako mi se dopalo. Dopalo mi se, stvarno mi se dopalo sve u toj drugoj pesmi. Ali u prvoj si imala još teži zadatak jer je mnogo teže da se peva samo uz gitaru - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovu prvu pesmu, previše si ispevavala ove krajeve fraza. U drugoj pesmi si bila bolja. Lepo si se osećala dok si pevala i nekako ti je pristajala pesma. Videla sam i da i ti uživaš u ovoj drugoj pesmi. Mi tebe mnogo volimo, mala si, slatka si, muzikalna, nemoj se predavati - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam skroz drugačije mišljenje, kao da si do sad bila sva vesela i opuštena, a večeras si mi bila malo stegnuta. Vidimo te u baražu i srećno - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#emisija

'