AKTUELNO

Na krajevima fraza si konstantno padala. Ostalo je bilo lepo, muzikalna si. Fantastično sve, rekla je Jelena Tomašević.

Amina Hankić dolazi iz mesta Lukavac u Bosni i Hercegovini. Ova takmičarka ima 12 godina i otpevala je pesmu grupe Parni valjak "Jesen u meni". Amina je za ovu izvedbu dobila četiri glasa stručnog žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Mislim da je bilo lošije nego prošli put, jer pamtim tvoj nastup iz prošlog kruga. Bio je tu i onaj lepi vibrato. Bilo je jako puno lepih detalja, lep vibrato koji mi se svideo i prošli put. Eto, ne znam šta je učinilo da ne dobiješ svih pet - iskren je bio Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Na krajevima fraza si konstantno padala. Ostalo je bilo lepo, muzikalna si. Fantastično sve. Lep vibrato, lepa boja, i kako dođe kraj fraze, tako padneš intonativno. Jedino zbog toga nije petica, po mom mišljenju - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam primetio isto što su i oni primetili, slažem se da si neke tonove produžila i koje nisi trebala. Ali nebitno je kakav je ton, ti si sebe unela u ovu pesmu na neki svoj način. Siguran sam da kada usvojiš sve ono što su ti rekle moje drage kolege da će biti sve super. Jako mi se dopada tvoj vibrato - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

Članovi žirija su Amini poželeli sreću u baražu.

Autor: J. Vučić

#Amina Hankić

#Pinkove zvezdice

'