AKTUELNO

Videla si da smo mi ovde uživali i da si napravila nama pravi ugođaj, rekla je Jelena Tomašević.

Mila Stamenović je svojim nastupom zagrejala atmosferu u studiju i naterala članove žirija, kao i publiku u studiju, da zaigraju. Mila ima 11 godina i iz Beograda je, a otpevala je hit "Don't let me down". Goca Tržan je već na prve taktove pesme podigla svoju stolicu. Mila se iz baražne emisije vratila u takmičenje i oduševila članove žirija koji su joj dali svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Strašno sam se borila za tebe, samo da ti kažem. I drago mi je što sam se izborila zato što mislim da je vredelo. Ti imaš tu neku lepotu ledene kraljice. Predivna si i prelepa i tvoj vokal je tako smiren i tako je usredsređen. Zato treba da biraš ovakve pesme koje su kao nožem zasečene, pesme koje su na granici dosade a nisu dosadne zato što su fenomenalne. Baš ti se lepo lepi glas na ovu matricu i hvala za pesmu! Zadovoljna sam izuzetno, hvala ti - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Mnogo si lepa, mnogo si talentovana i ja sam uživao, a to je u stvari najbitnije. Kad se mi osećamo super i igramo znači da si postigla uspeh. Ovo je bilo jako lepo - pohvalio je Milan Stanković Milu.

Foto: YouTube screenshot

- Videla si da smo mi ovde uživali i da si napravila nama pravi ugođaj. Jeste tu bilo nekih greškica, ali to je zanemarljivo u odnosu na ono šta si ti napravila na bini - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

J. Vučić

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'