AKTUELNO

Ogovarali cimere.

Dok se većina zadrugara zanima snimanjem filma u pabu Marko Janjušević Janjuš se upustio u razgovor sa Žižom Stojanović i pokušao od nje da izvuče šta ova ukućanka misli o Nadeždi Biljić koja u Beloj kući boravi dve nedelje.

Foto: RTV Pink

Pa...čudna je i malo priglupa, ali lepo peva, a ova... Teodora  je bistra i živčana - priznala je Žiža.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da Žiža voli da ogovara svoje cimere, samo je potrebno da je neko podstakne i ona bez pardona kaže šta misli o njima. Nakon što je prokomentarisala šta misli o mlađim cimerkama, ona je podelila sa Janjušem mišljenje o Milici Dugalić.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Milica je saznala da je njena ćerka Maša Dugalić ostala u drugom stanju sa momkom koga ona nije upoznala. Pevačici očigledno nedostaje njena mezimica pa je često pominje u rijalitiju, kao i njenog budućeg zeta, te su oni bili tema ovo dvoje zadrugara.

Kad krene od Radula, čeka malo stoji pa hvata novu temu...rekla je Žiža, a Janjuš dobacio: "Pa hvata novog zeta koga nikad nije videla" - prasnuli su oboje u smeh.

Pročitajte još: Milan kritikovao Matoru što je UZELA OVO MILJANI, pa PLANUO SUKOB između njih dve! (VIDEO)

O kome su njih dvoje još razgovarali i kako je  razgovor protekao možete poslušati klikom na video-snimak koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Žiža Stojanović

'