AKTUELNO

Iza leđa je ogovarali!

Kristina Kockar žalila se svojim cimerima kako oseća i ne tako prijatne mirise iz kreveta koji se nalazi do njenog, a u kome spava glumica Žiža Stojanović, pa je Ana Korać tražila od Baneta Čolaka, koji je ove nedelje vođa, da kaže glumici da povede računa o svojoj higijeni.

Foto: RTV Pink

Oseća se urin ili go*no - rekla je Kija.
Ja kada sam rekao da smrdi i da se kupa ja sam ispao najveći majmun - izjavio je Čolak.

Foto: RTV Pink

Kada je videla da to Bane Čolak neće da učini, Ana je tražila isto i od Lepog Miće, koji je rekao da misli da nije problem krevet, već odeća glumice koju po njegovom mišljenju Žiža treba da opere. Šta joj pričaju iza leđa čula je i sama Žiža, pa je odmah počela da se svađa sa zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Ma nosi se u pi*ku materinu i idi operi odeću! Kažu da smrdiš! Ne možeš da spavaš u istoj majici 20 dana! U toj majici sa rupama na leđima. Kažem ti da budeš čista, da se presvlačiš na vreme i nemoj pi*ati u krevet! Vodi računa o sebi, svaki dan menjaj odeću! Budi dama! - vikao je Mića na Žižu.

Foto: RTV Pink

Šta vi imate protiv mene? Vi mene mrzite! Vi ste ljubomorni! A ti mala (Kija) ima da me zapamtiš! Ko ste vi? Samo možete da mi zavidite! Miljane, ne tražim advokata! Gubi se! Ja sam se sinoć kupala - govorila je glumica.

PROČITAJTE: ON JE LOŠ ČOVEK TO SE U VAZDUHU OSEĆA: Posle svađe Luna i Sloba opleli po ovom zadrugaru! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Žiža Stojanović

'