AKTUELNO

Ogovarali cimere iza leđa!

Nakon što ju je Anđela Lazić, koja je sinoć izbačena odlukom publike, izabrala za novog vođu, Ana Korać je podelila cimerima novac koji će im biti na raspolaganju narednih nekoliko dana.

Foto: RTV Pink

Ivanjičanka je prvo, ali i najviše novca dala Miljanu Vračeviću i Marku Janjuševiću Janjušu, sa kojima je najbliža, što se nije dopalo Mikiju Đuričiću i Banetu Čolaku, koji su celu situaciju komentarisali daleko od ostalih cimera.

Foto: RTV Pink

E moj Branislave Čolače! Ej i nismo za bolje! Vidi, banke nikada neću dati više! Tu me pljuni ako nekome dam! Opet sam dao Janjušu i Miljanu i svima! - pričao je Miki.

Foto: RTV Pink

A najjače što je Miljkoviću dala tri soma, a napolju bleje i druže se svaki dan! Mene ne zanima! Samo sledeći put kada te budem video da deliš pare po kazinu, naljutiću se na tebe! - obećao je Čolak Mikiju.

Foto: RTV Pink

Druže, ja sam Miljanu kupio kutiju cigara kada je imao mali budžet. Videćemo da li će se setiti sada. Viktorija i Tanja su popušile boks mojih cigara, još se nisu setile. Na kraju smo mi ispali majmunčine - utvrdio je Đuričić.

PROČITAJTE: BACILA SVE SA SEBE: Nakon svađe sa Saškom, Luna se SKINULA PRED KAMERAMA! (VIDEO 18+)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'