AKTUELNO

Žestoko do samog kraja!

Tokom suđenja između Stanije Dobrojević i Ljube Pantović, zbog ljubomore i izjave Rumljanke da bi volela da se vrati Aleksandra Subotić u Belu kuću, nastao je opšti haos.

Strasti se nisu smirivale do samog kraja suđenja, pa je time ponesen i novi zadrugar Milan Petković ustao i odbrusio Staniji, koja ga je nazvala ,,teletabisom".

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj teletabis je došao iz knez Mihajlove, ovaj teletabis je došao sa deset prstiju i nije morao da se skida da bi došao ovde. Žrtvice, treba sramota da te bude - odbrusio je Milan Staniji.
Mene zanima jedna stvar, pošto sam i ja majka, pa mi je zasmetalo to što si komentarisala kakva je Ljuba kao majka. Šta je tvoja mama radila dok si se ti slikala - upitala je Dragana Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Moja mama nije mene ostavljala dok sam bila mala, niti kod j*bača, već me je čuvala. Ja kada sam se slikala imala sam 25 godina, tako da je moja majka mogla da podrži ili ne - odgovorila je Stanija.

Potom je sudija ovog suđenja Bora Santana dao završnu reč Ljubi koja je imala oštar komentar na Staniju.

Nikad neću dopustiti da lažovi lažu, koliko god im to smetalo. Neko ko nije majka ne može da me komentariše! Znači, dok si ti lajala, ja sam ćutala! - vikala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svih komentara, porota je donela odluku da ni tužena ni tužilja nisu krive.

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKO TOKOM SUĐENJA! Stanija i Ljuba zaratile, a onda im Miki zapušio usta! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'