AKTUELNO

Neizvesno do samog kraja.

Prethodne večeri su u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" održane nominacije. A takmičari koji su nominovani su Nena Petrović odlukom svojih cimera, Miki Đuričić, Vladan Vojnović Vojke i Sara Reljić direktnom nominacijom od strane Velikog šefa, a Sanja Jakšić je osvojila najmanji procenat glasova publike.

Foto: Printscreen Youtube

Voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi takmičare pripremio za igru koja im je omogućila dupliranje glasova i time pomogla da nastave svoj boravak i borbu za opstanak, ali to takođe zavisi od glasova publike.

Foto: Printscreen Youtube

Njihov zadatak je bio da lopticu koja se nalazi na prvoj limenci oduvaju do poslednje, pod uslovom da ona ne spadne. Međutim, kako je i Sanji i Neni to pošlo za rukom i nema samo jednog pobednika, nikome od njih neće biti duplirani glasovi, već će publika biti ta koja će odlučiti ko će večeras napustiti Zadrugu.

Foto: Printscreen Youtube

Sa 55% procenata glasova publike Miki Đuričić zasigurno nastavlja svoj boravak, 26% je osvojila Sara Reljić, 13% Vojke. Ukućanka koja je osvojila samo 2 procenta je Sanja Jakšić koja je provela u kući svega nedelju dana, dok se Neni Petrović, koja je dobila četiri odsto, očigledno nije dalo da napusti rijaliti, pa je ronila suze zbog Ognjenovog saopštenja da će ona nastaviti takmičenje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MAZILI SE I DOK SU PRIČALI O NJIMA: Njihove energije su se poklopile, Jelena je za Đeksona PRAVI SEDATIV! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova borba, kao i saopštenje ko napušta Belu kuću možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'