AKTUELNO

Bilo je neizvesno do samog kraja!

Veliki šef poslao je pismo u vezi sa prvom igrom zmeđu indijanaca i kauboja. Pravila igre su jasna - iz svake grupe istupilo je po tri takmičara koji kanuom treba da za što kraće vreme naprave krug i vrate se na početnu poziciju, a da odmah potom naredni takmuičar uradi isto. Poglavice plemena trebalo je da odrede zadrugare koji će se takmičiti.

Zorica Marković, kao poglavica indijanaca, izabrala je svoje takmičare, a potom je igra i počela. Zatim su takmičari odigrali početni ples koji su nešto ranije u toku dana osmilili i moraće da ga izvode pred svaki početak borbe.

Foto: TvPink Printscreen

Mina, Marko i David i kraj - izjavila je Zorica kao poglavica indijanaca.

Pošto je dvoboj mogao da počne, Mina Vrbaški je još na početku uspela da obori protivnika, Milana Petkovića iz suparničke ekipe kauboja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ostali članovi posade su navijali za svoju grupu svim srcem, te si ih u često nagrađivali uzvicima, pozdravima, i skandiranjem njihovih imena. Na kraju dvoboja, prvu igru odneli su indijanci, koji su ovaj put prošli sa manje vode po odeći.

PROČITAJTE JOŠ: Lazar lio GORKE SUZE nakon izbora! Zadrugari doneli KONAČNU ODLUKU o njegovom opstanku u Zadruzi (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'