AKTUELNO

Avantura “Hobit: Neočekivano putovanje” u 22 sata na Pink Premium

Naš specijalizovani kanal za vrhunska filmska ostvarenja – Pink Premium, naredna tri dana prikazuje fantastičnu epsku filmsku trilogije “Hobit”, počevši od večeras u 22 sata sa prvim ostavrenjem “Hobit: Neočekivano putovanje” (Hobbit: An Unexpected Journey) iz 2012. godine. Sva tri dela režirao je Piter Džekson, na osnovu istoimenog romana Dž. R. R. Tolkina. Priča prethodi dešavanjima prikazanim u filmskoj trilogiji “Gospodar prstenova”, a u glavnoj roli našao se Martin Friman. U ostalim ulogama su Ijan Makelen, Kejt Blančet, Elajdža Vud, Orlando Blum, Endi Serkis, Hjugo Viving, Ijan Holm i Kristofer Li, koji su igrali i u “Gospodarima prstenova.

Foto: Promo

Filmovi “Neočekivano putovanje” i “Bitka pet armija” snimljeni su na Novom Zelandu, a plan producenata je bio da na tome i ostane, ali je reditelj Piter Džekson odlučio da i “Hobit” bude trilogija.

Foto: Promo

Film počinje na 111. rođendan Bilba Baginsa, koji odlučuje da zabeleži avanturu koju je doživeo pre 60 godina kako bi njegov nećak Frodo jednog dana bio upoznat s njegovim pustolovinama. Tako sa čarobnjakom Gandalfom i 13 patuljaka, predvođenih Torinom Hrastoštitom, kreće u epski pohod da povrati izgubljeno Kraljevstvo patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga.

Foto: Promo

Putovanje će ih odvesti u Divljinu, kroz opasne zemlje nastanjene goblinima, orcima i smrtonosnim vargama, kao i misterioznim i zlokobnim likom poznatim samo kao Volšebnik. Tokom puta, skromni Bilbo Bagins ne samo što otkriva dubine snalažljivosti i hrabrosti koje i njega samog iznenađuju, već dolazi i do „dragocenog“ prstena koji je vezan za sudbinu Srednje Zemlje na način koji on ne može ni da zamisli.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Hobit: Neočekivano putovanje” večeras u 22.00 na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

#Hobit: Neočekivano putovanje (2012)

#Klik Tv

#Pink Premium

#Televizija Pink

'