AKTUELNO

Avantura “Hobit: Šmaugova pustošenja” večeras u 22.00, Pink Premium

Nastavak trilogije o Hobitima, o kojima je pisao Dž.R.R. Tolkin, drugi film - „Hobit: Šmaugova pustošenja“ (Hobbit: The Desolation of Smaug) iz 2013. godine, na programu našeg kanala Pink Premium je večeras u 22 sata. Oskarom nagrađen reditelj Piter Džekson potpisuje i ovo ostavrenje čija se radnja odvija u Srednjoj zemlji, 60 godina pre „Gospodara prstenova“. Glavni junak priče je Hobit Bilbo Bagins, a tumači ga Martin Friman, dok su u ostalim ulogama su Ijan Makelen, Ričard Armitidž, Orlando Blum, Benedikt Kamberbač, Luk Evans, Evandželin Lili...

Foto: Promo

U filmu „Hobit: Šmaugova pustošenja“ nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat – da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor.

Foto: Promo

Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada. Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja - sa zmajem Šmaugom.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Hobit: Šmaugova pustošenja” večeras u 22.00 na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

#Hobit: Šmaugova pustošenja (2013)

#Klik Tv

#Pink Premium

#Televizija Pink

'