AKTUELNO

Krimi triler “Čovek iznutra” večeras u 22.00 na Pink Premium

Majstor svog zanata - Spajk Li, režirao je 2006. napeti akcioni triler “Čovek iznutra” (eng. Inside man) sa izvanrednom glumačkom podelom, a možete ih videti večeras od 22 sata na Pink Premium. Ostvarenje koje je list “Vol strit žurnal” nazvao “pljačkaški film kojem je u središtu pažnje novac”, ovom slavnom i uspešnom reditelju je donelo najveći komercijalni uspeh u karijeri - na uloženih 45 miliona dolara inkasirao je 183 miliona. Osim Lija, i glumačka podela je doprinela njegovom uspehu, jer su se zajedno našli oscarovaci Denzel Vošington i Džodi Foster, kao i nagrađivani Klajv Oven.

Foto: Promo

Na početku ovog napetog i eksplozivnog kriminalističkog trilera upoznajemo Daltona Rasela, neobičnog pljačkaša banaka, perfekcionistu koji zločin planira do najmanjeg detalja i ništa ne prepušta slučaju. Njegova taktika je da sa ekipom uđe u banku, zaključa sva vrata, a ljude koje zatekne uzima kao taoce. Detektiv Frejzer dolazi do banke kao glavni pregovarač, ali Rasel je uvek jedan korak ispred zakona i sva nastojanja policije da spreči pljačku deluju uzaludna.

Foto: Promo

Situacija se dodatno komplikuje jer direktor banke u sefu čuva nešto od posebne vrednost, pa zato zove Medlin Vajt kao iskusnu i cenjenu pregovaračicu u pomoć.

Foto: Promo

Ne propustite napeti triler “Čovek iznutra” večeras u 23.00 na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Denzel Vošington

#Džodi Foster

#Film

#Pink Premium

#Televizija Pink

#Čovek iznutra (2006)

'