AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

I drugi vikend u junu, Pink je najgledanija komercijana televizija u Srbiji. U petak, za svega nekoliko procenata, Javni servis Srbije je gledaniji od naše televizije, dok je među ženskom populacijom televizija Pink najgledanija među svim TV stanicama u Srbiji.

Serijski program je u samom vrhu svakog dana, serije "Istanbulska nevesta", "Elif" i "Zabranjena ljubav" su tradicionalno među prvih deset najgledanijih u danu.

Sve rekorde gledanosti u petak oborile su i Pinkove zvezdice polufinalnom emisijom uz koju je bilo blizu 1.200.000 gledalaca. Informativni program je opravdano najgledaniji među svim komercijalnim emiterima u Srbiji, te je tokom prethodna tri dana "Nacionalni dnevnik" kao i "Novo jutro" izbor većinskog dela auditorijuma.

U subotu, uz poslednju epizodu prve sezone serije "Državni službenik" bio je milionski auditorijuma, a ova epizoda bila je u samom vrhu gledanosti. Gledanost rijalitija "Zadruga" neprestano raste, te su u subotu među najgledanijim formatima “Zadruga - izbacivanje” i “Zadruga - vanredno ubacivanje”. Pored ovih, reprizno izdanje emsije "Paparzzo lov" je među najgledanijim, ali i emisija "Magazin In" sa udelom u gledanosti od 20 odsto.

Raznolikost nedeljnog programa je i ove nedelje potvrdila recept za uspeh, te je "Nacionalni dnevnik" najgledanija Pinkova emisija, dok je politčki talk show "Hit tvit" ispratilo neverovatnih milion gledalaca. Među najgledanijim je i prva polufinalna emisija "Pinkovih zvezda", kao i "Premijera vikend specijal", ali i satirični talk show "Kontravizija".

Karavan "Žikine šarenice" ponovo je u pokretu pa se i ovaj format nasao među najgledanijim uz čak četiri emisije "Zadruge", Uspomene, Pitanja novinara, Vanredno ubacivanje i uključenja uživo.

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'