separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

KONSTANTNA DOMINACIJA! Televizija Pink i u jučerašnjem danu bila najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji!


Hvala Vam na ukazanom poverenju.


TV Pink je i u danu iza nas ostvarila odlične rezultate, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, dok je u posebnim grupama gledalaca Pink bio gledaniji i od Javnog Servisa Srbije. Posebno se ističe grupa gledalaca ženske publike kao i urbane populacije.

Najgledanija zabavna emisija u danu bila je "Paparazzo lov", sa udelom u gledanosti sa vise od 22 odsto, što je ovaj format u zvaničnoj top listi svrstalo u sam vrh gledanosti.

Dokumentarni program "DNK", tradicionalno je okupio vernu pinkovu publiku, te je tako "DNK" sa udelom u gledanosti od 21 odsto u svom terminu emitovanja bez konkurencije.

Autor: Promo

Serijski program naše televizije i u danu iza nas je u vrhu gledanosti. Verna Pinkova publika prati nove obrte u serijama "Istanbulska nevesta", "Zabranjena ljubav" i "Elif".

Autor: Promo

Liderska pozicija pripada i "Nacionalnom dnevniku" koji je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je milionski auditorijum "Novog jutra" dokaz da se Srbija budi uz najgledanii jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Autor: Pink.rs

Veliki auditorijum ispratio je i nova dešavanja u hiper rijalitju "Zadruga" kao i sva uključenja uživo.

Autor: TvPink Printscreen

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti