AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Predragom Rajićem iz Centra za društvenu stabilnost, istoričarom Sašom Adamovićem i predsednikom Centra za proučavanje globalizacije Dejanom Miletićem.

- Šta je pokazala nova runda pregovora u Briselu, zašto predsednik Srbije kaže da nije preterani optimista, zbog čega su kamere bile važne za razgovor Aleksandra Vučića i Hašima Tačija i da li ključnu reč po pitanju KiM daje narod? O ovim pitanjima jutros sa generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova Veljkom Odalovićem i predsednikom Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovanom Drecunom.

- Koja je stvarna namera iznošenja šokantnih podataka u memoarima Karle del Ponte, ko je zadao završni najjači udarac Slobodanu Miloševiću, šta su skrivali zapisnici Vrhovnog saveta odbrane i da li su Gadafijevi milioni zaista našli utočište u Srbiji, ekskluzivno, za "Novo jutro", otkriva jedan od najbližih Miloševićevih saradnika i dugogodišnji prijatelj Muamera el Gadafija Zoran Lilić.

- Koji su naredni koraci tužilaštva u slučaju "Marjanović" pitamo Časlava Ristića, forenzičara, Borisa Vukovića, novinara "Srpskog telegrafa" i Predraga Savića, advokata.

- Šta Turskoj donosi ubedljiva pobeda Redžepa Tajipa Erdogana na istorijskim izborima, ali i predsednički sistem vlasti i demokratska revolucija i kako su ovakav izborni rezultat dočekali region, Evropa i Amerika? Na tu temu razgovaramo sa prof.dr Miroljubom Jevtićem sa Fakulteta političkih nauka i prof.dr Ilijom Kajtezom sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Predraga Ejdusa koji će nam sumirati pozorišnu sezonu.

- Čućemo i nove pesme Marine Visković u rubrici Hit jutra.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- Ugostićemo i bivše učesnike rijaliti programa "Zadruga", Sanju Stanković, Jovanu Tomić i Milana Miloševića.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'