AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa potpredsednikom Narodne skupštine Vladimirom Marinkovićem, novinarom dnevnog lista "Večernje novosti" Draganom Vujičićem i urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Draženom Ostojićem.

- Da li su jučerašnje pretnje Kadrija Veseljija upućene predsedniku Vučiću bile očekivane, koliko će one uticati na današnje pregovore u Briselu, hoće li one omesti predsednika u nameri da poseti južnu srpsku pokrajinu i koliko će njegov govor, koji bi u nedelju trebalo da održi u Mitrovici, odrediti srpsku nacionalnu politiku u 21. veku, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Majom Gojković, presednicom Narodne skupštine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Nakon 23 dana, koliko je provela u pritvoru u crnogorskom zatvoru Spuž, ona se prekjuče konačno vratila kući u Beograd. A kako je podnela sve što joj se tamo desilo, kako je uopšte došlo do toga da se nađe iza rešetaka, kako su se prema njoj ophodili u zatvoru, kakav je bio osećaj kada je konačno izašla na slobodu, ko je sačekao ispred zatvora, a ko kod kuće, samo su neka od pitanja na koja će nam odgovore dati naša eksluzivna gošća, Sara Vidak.

- Sa kojim porukama predsednik stiže na KiM,ali i šta stoji iza zakulisanih radnji Prištine i njenih najnovijih pretećih poruka,o tome razgovaramo sa predsednikom Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovanom Drecunom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Pod reflektorima "Novog jutra",ugostićemo jednog od naših najpriznatijih pozorišnih i filmskih glumaca i producenata Tihomira Stanića.

- "Hit jutra" nam je nova pesma Kristine Kije Kockar, koja nosi naziv "Potpis". Koliko dugo je redila na ovoj pesmi, da li već sada zna kada će izbaciti sledeći singl, kakve utiske nosi sa sinoćnjeg otvaranja Zadruge2, za koga će navijati i da li će možda i ona ući u ovaj rijaliti, samo su neka od pitanja na koja će nam odgovoriti trenutno najpoznatija žena u regionu, Kija Kockar.

#Milovan Drecun

#Novo jutro

#Priština

#najava

'