separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TAMNO PLAVO večeras u 20h na Pink 2 prikazuje rasizam i korupciju u policiji


U centru pažnje ovog dinamičnog trilera je policajac - veteran, koji radi s one strane zakona


Krimi triler snimljen 2002. godine po bestseleru Džejmsa Elroja - “Tamno plavo” (eng. Dark Blue), često prevođen u Srbiji i kao “Prljavi plavci”, na programu Pink 2 je večeras u 20 sati. Reditelj Ron Šelton, suočen sa često viđenim temama o rasizmu, korupciji i nelegalnim radnjama u policiji, ipak je uspeo da napravi dinamičan i uspešan film, u kome glavne uloge tumače Kurt Rasel, Ving Rejms, Skot Spidmen, Brendan Glison, Lolita Davidović i drugi.

Autor: Promo

Priča se odvija aprila 1992, samo nekoliko dana pre donošenja presude četvorici policajaca za preteranu uputrebu sile nad tamnoputim vozačem motora Rodnijem Kingom. Specijalna detektivska jedinica (SIS) tih dana dobija slučaj četvorostrukog ubistva, koji preuzima na sebe iskusni detektiv Eldon Peri. On u slučaj uvodi mladog novajliju Bobiju Kija, kome predstavlja surovu realnost policijskog zastrašivanja i korupcije.

Autor: Promo

U međuvremenu, načelnik policije Holand, jedini čovek u odeljenju koji je spreman da podrži SIS, preti da će stati na kraj Perijevom nasilnom načinu uterivanju pravde na ulicama Los Angelesa. Tako dvojica policajaca, pored potrage za zločincima, započinju i borbu sa vlastitim demonima.

Autor: Promo

Ne propustite triler “Tamno plavo” večeras od 20 sati na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti