AKTUELNO

Iako se trudi da izbegne nevolje, one uvek pronađu njega

Nakon pune dve decenije Silvester Stalone je 2008. godine po četvrti put oživeo lik vijetnamskog veterana Džona Ramba, a ovog puta je, osim glavne role, potpisan i kao ko-scenarista i reditelj. Ostvarenje jednostavno nazvano - “Rambo”, u kome igraju i Džuli Benc, Pol Šulc, Grem MekTeviš i drugi, na programu Pink 2 je večeras u 20 časova.

Film počinje vestima o krizi u Burmi, gde vlada Tan Šve, koji se surovo obračunava sa opozicionim demokratskim pokretom. Vijetnamski veteran Džon Rambo živi u seli nadomak granice sa Burmom, na Tajlandu. On se nakon mnoštva potresnih životnih događaja i užasa u koji9ma je učestvovao, povukao u “mirne vode”, lovi zmije za lokalne zabavljače i prevozi meštane na svom starom čamcu. Iako se trudi da izbegne nevolje, one uvek pronađu njega.

Foto: Promo

Foto: Promo

Jednog dana misionar Majkl Barnet zatražiće od Ramba da njega, koleginicu Saru Miler i ostale humanitarce preveze do Burme, da dostave pomoć plemenskom narodu Karen. U početku Rambo će pokušati da ga odbije, ali na nagovor Sare, on ipak prihvata humanitarce na svoj čamac i kreće ka Burmi.

Foto: Promo

Kada napokon stignu u selo Karen, napadne ih gomila burmanskih vojnika. Nekolicina seljana i misionara su mučena, pa ubijena, a ostale zarobljenike drže burmanski vojnici. Rambo uspeva da spasi misionare i tada mu oni zahvaljuju na pomoći i nastavljaju svojim putem. Međutim, trebaće njima još njegove pomoći...

Foto: Promo

Ne propustite uzbudljivu akciju “Rambo” večeras u 20.00 na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Rambo

#Silvester Stalone

#Televizija Pink

'