AKTUELNO

Međunarodne avanture super-modela Dereka Zulendera, kojeg unajmljuju da zaustavi tajni kartel političkih ubica prerušenih u manekene, danas na Pink 2 u 17 časova.

Američka satirična komedija iz 2001. godine "Zulender" (eng. "Zoolander") u kojoj je Ben Stiler reditelj, ko-scenarista i glavni glumac, a u ostalim ulogama su Oven Vilson, Vil Ferel, Mila Jovović, Džeri Stiler i Kristin Tejlor, pred gledaocima je na kanalu Pink 2 danas u 17 časova.

Foto: www.imdb.com

Na početku priče Derek Zulender (Ben Stiler) odlučuje da se povuče iz sveta mode, pošto je troje njegovih cimera ubijeno gasom u stanu.

Foto: www.imdb.com

Pokušaće da se pomiri i usaglasi sa ocem i braćom koja rade u rudniku, ali ga njegove nesvakidašnje metode čine smešnim rudarom, izrodom iz porodice koja ga odbija od sebe, pa se vraća na pistu. U međuvremenu, modni mag Mugatu (Vil Farel) i modni agent Mauri Balštein (Džeri Stiler) su angažovani od strane modne industrije da pronađu manekena koji može imati toliko ispran mozak da ubije premijera Malezije kada za to primi naređenje.

Darekov uspon u modnoj industriji ide lako, sve dok ga sa modnog trona ne svrgne zvezde u usponu Hansel (Oven Vilson).

Foto: www.imdb.com

Uz to, njegovu reputaciju dodatno narušava negativni članak koji je napisala novinarka Matilda Jefris (Kristin Tejlor), ali Derek i Matilda se udružuju, pošto ona dobije još jedan anonimni telefonski u kome saznaje da modna industrija stoji iza nekoliko političkih ubistava, a modeli čiji su mozgovi isprani će uskoro počiniti još jedno ubistvo.

Foto: www.imdb.com

Derek i Matilda odlaze u Hanselov dom gde njih dvojica izglađuju nesuglasice, a Derek otkriva i da je zaljubljen u Matildu.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite komediju na Pink 2 danas u 17 časova u kojoj se pojavljuje i Dejvid Bouvi, Donald Tramp, Tomi Hilfinger, Viktorija Bekam, Leni Krevits, Paris Hilton i mnoge druge slavne ličnosti.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zoolander

'