AKTUELNO

Bila jednom jedna lepa devojka, imala je sve što poželi i živela je sa svojom porodicom u velikoj kući, Beloj kući...

Oskarom nagrađen glumac Forest Vitaker režirao je šest filmskih naslova, a poslednji u tom nizu je romantična komedija “Predsednikova ćerka” (eng. First Daughter) iz 2004. godine, koju ovog popodneva od 17.15 časova prikazuje Pink 2. Glavne uloge Vitaker je dodelio Kejti Holms i Marku Blakasu, uz njih su i Majkl Kiton, Margaret Kolin, Džoni Snid i drugi, dok je slavni glumac u ulozi reditelja ovom ostvarenju podario svoj glas.

Foto: Promo

Priča bi mogla da počne kao klasična bajka – bila jednom jedna lepa devojka, imala je sve što poželi i živela je sa svojom porodicom u velikoj kući... Beloj kući. Ona je Samanta Mekenzi, naizgled brucoš kao i svi drugi, ali sa jednom značajnom razlikom - njen otac je predsednik Amerike. Njoj je život pred očima javnosti i pod stalnom pratnjom tajne službe postao neizdrživ, pa je na početku studija zamolila oca i njegove službenike da je oslobode stalne prismotre.

Foto: Promo

Vlada Amerike i predsednik pristaju da joj učine uslugu, ali za svaki slučaj šalju tajnog agenta, mladog Džejmsa, da kao običan brucoš bude savetnik u njenom studentskom domu i da tako motri na Samantu. Ubrzo će se njih dvoje sprijateljiti, a kada se rodi i romansa medju njima, tajne počinju da se otkrivaju...

Foto: Promo

Ne propustite romantičnu komediju “Predsednikova ćerka” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink

#Predsednikova ćerka (First Daughter) | 2004.

#Televizija Pink

'