AKTUELNO

Trojica srednjoškolaca odlučuju da više ne trpe nasilje vršnjaka, pa unajmljuju telohranitelja da ih štiti

Srednjoškolske muke sa vršnjacima opisane su u komediji “Traži se telohranitelj” (eng. Drillbit Taylor) iz 2008. godine, koja je danas u 17.15 časova na Pink 2. U režiji Stivena Brila, uloge školaraca tumače Dejvid Dorfman, Troj Đentile i Nejt Hartli, a njihovog zaštitnika – Oven Vilson.

Foto: Promo

Stari drugovi Rajan, Vejd i Emit upisuju zajedno srednju školu, očekujući da će se dobro uklopiti u novo okruženje sa kojim će provesti naredne četiri godine. Međutim, već na početku godine njihovu sreću remeti školski huligan i nasilnik Filikins, koji je odlučio da im školovanje pretvori u noćnu moru.

Foto: Promo

Očajni drugari ne mogu sami da mu stanu na put, pa odlučuju da daju oglas u vojnom časopisu i potraže profesionalnog zaštitnika. Svi telohranitelji koji su im se odazvali na poziv traže previše novca, sve dok se ne pojavi Tejlor. Njemu baš ne ide sve u životu, beskućnik je i nema posla, ali želi da pomogne školarcima da se suprotstave Filkinsu. Vremenom, i klinci će shvatiti da Tejlor čak nije ni tako neustrašiv vojnik za kakvog se predstavlja.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Traži se telohranitelj” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Oven Vilson

#Pink 2

#Televizija Pink

#Traži se telohranitelj | 2008.

'