AKTUELNO

Leonardo Di Kaprio kao šerif Tedi Danijels u napetom i nagrađivanom filmskom ostvarenju

Snimljen 2010. godine po istoimenom romanu Denisa Lehejna, psihološki triler “Zatvoreno ostrvo” (eng. Shutter Island), u režiji oskarovca Martina Skorsezea, večeras je na programu Pink 2 u 20 časova. U glavnim ulogama su Leonardo Di Kaprio i Mark Rafalo, a izvrsnu glumačku podelu čine i Ben Kingsli, Maks Fon Sidou, Mišel Vilijems, Emili Mortimer, Patriša Klarkson, Džon Kerol Linč...

Foto: Promo

Foto: Promo

Radnja se odvija 1954. godine, a počinje kada dvojica američkih šerifa, Tedi Danijels i Čak Ojl stignu na ozloglašeno ostrvo na kome se nalazi duševna bolnica za ekstremne zatvorenike koji su izgubili zdrav razum nakon zločina. Njihov zadatak je da istraže slučaj zatvorenice Rejčel Solando koja je nestala iz zatvorene sobe. Psihijatar, dr Džon Koli, šef odseka, objašnjava da je nestala pacijentkinja hospitalizovana nakon nervnog sloma koji je doživela kada joj se utopilo troje dece.

Foto: Promo

Istražujući slučaj, šerifi nailaze na mnoge poteškoće, a Danijels, koji taji burnu prošlost, ima i noćne more. Njegova supruga je stradala u podmetnutom požaru i on je od tada često sanja, a ovoga puta ona mu u snu saopštava da je Rejčel još živa i da se nalazi na ostrvu. Istrajan da reši slučaj, Danijels otkriva mnogo nelogičnosti u radu bolnice, naročito u obližnjem svetioniku, a ta saznanja utiču i na njegovu psihu.

Ne propustite psihološki trilet “Zatvoreno ostrvo” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Leonardo Dikaprio | Leonardo DiCaprio

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zatvoreno ostrvo (2010)

'