AKTUELNO

Jelena i Žarko oprali ljagu sa humanitarnog serijala

Nakon borbe sa jakom zimom i velikim snegom, u trećoj epizodi petog ciklusa serijala “Kuća od srca”, u utorak, 29. maja od 22.00, nailazimo na neočekivane probleme, koji su doveli u opasnost ne samo obnovu kuće porodice Stanković, već ceo serijal.

Foto: Printscreen Youtube

Dok su Jelena Matijašević i Žarko Lazić bili usresređeni da devetočlanoj porodici Stanković obnove kuću i pruže bolje uslove za život kako bi ostali na okupu, jer u suprotnom će im Centar za socijalni rad oduzeti decu, u jednoj drugog porodici se odvijala prava drama. Oni su naišli na lažni profil ovog humanitarnog serijala, iza koga stoji jedan prevarant.

Foto: Printscreen Youtube

Pozajmili smo novac, otišla sam da uplatim, a on mi je rekao da slikam uplatnicu i da mu pošaljem – ispričala je Jeleni prevarena supruga i majka, nakon čeka je pokrenuta policijska istraga.

Foto: Printscreen Youtube

Ispostavilo se da zlikovac vara socijalno ugrožene porodice tako što im uzima novac kao garanciju da će im „Kuća od srca“ obnoviti dom. Bez srca i duše, tako je ugrozio aktuelne radove na kući Stankovića, prevario drugu porodicu i povrh svega - ukaljao ugled ovog humanitarnog serijala. Sakupivši dokaze protiv prevaranta, u saradnji sa policijom, slučaj je završio u Trećem opštinskom sudu u Beogradu.

Foto: Printscreen Youtube

Predložio sam javnom tužiocu da on za novac koji je iznudio od porodice radi društveno korisno na serijalu „Kuća od srca“ – rekao je Žarko, na šta je Jelana dodala da će raditi upravo na kući porodice koju je prevario, da bi se uverio u kakvim uslovima oni žive i koliko je težak njegov prestup.

Možda i veća kazna od društveno korisnog rada za ovog zlikovca može da bude izlazak pred kamere. Žarko i Jelena su ga sačekali ispred suda i pokazaće celoj Srbiji kako izgleda čovek koji je u stanju da krade i vara porodice koje ionako žive na rubu egzistencije.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite novu epizodu serijala "Kuća od srca", u utorak, 29. maja od 22 sata, u kojoj se kroz sudbinu jednog čoveka odlučuje o sudbini celog serijala.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'