separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NASTAVAK SERIJALA KUĆA OD SRCA DOVEDEN U PITANJE: Žarko jednim nesmotrenim potezom razbesneo Jelenu, radovi obustavljeni! (VIDEO)


Ne propustite novu epizodu TV serijala "Kuća od srca".


Druga epizoda nove sezone najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" očekuje vas ovog utorka od 22 časa na TV Pink, a Jelena Matijašević i Žarko Lazić suočili su se sa velikim problemima u nastojanju da porodici Arsić iz Kovina obezbede novi dom i bolju budućnost.

Autor: RTV Pink

Osim loših porodičnih odnosa i nehumanih uslova stanovanja koji prete da ugroze zdravlje Arsićima, izazov za ekipu serijala je nerešeno vlasništvo nad parcelom na kojoj treba da se gradi nova kuća.

Jelena je otišla u katastar kako bi saznala ko je vlasnik parcele, a da li će odgovor na ovo pitanje dozvoliti nastavak gradnje, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Autor: RTV Pink

Sa druge strane, Žarko i Novica Arsić su, bez konsultacije sa Jelenom, okupili radnu snagu i započeli radove na spornoj parceli.

Autor: RTV Pink

Ovaj Žarkov nesmotreni postupak potpuno je razbesneo Jelenu, zbog čega je nastavak serijala doveden u pitanje.

Sve mora da bude po zakonu, ne možemo da radimo ako nije čista situacija - saopštio je Žarko porodici Arsić.

Autor: RTV Pink

Jelena se uputila kod Novičinog brata i sestre kako bi pokušala da reši problem vlasništva i kako bi dobila saglasnost za nastavak radova na parceli.

Nama treba saglasnost da Novica zida, ne da vi date vaš deo - pokušala je da objasni Jelena.

Autor: RTV Pink

Da li će Novičini brat i sestra dati saglasnost za gradnju na već postojećim temeljima ili je ovo nepremostiva prepreka za Jelenu i Žarka, saznaćete u novoj epizodi TV serija "Kuća od srca" u utorak 6. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti