separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

KUĆA OD SRCA podiže dom iz pepela porodici Radović


Novi ciklus pete sezone humanitarnog serijala "Kuća od srca"


Potresna ispovest porodice Radović iz Male Ježevice, koju upoznajete u utorak, 5. marta od 22 časa na TV Pink u novom ciklusu pete sezone emisija “Kuća od srca”, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. O njihovoj tužnost sudbini mediji su prošle jeseni pisali, pokušavali su građani da pomognu ovoj napaćenoj porodici, ali to nije bilo dovoljno da im se kuća podigne iz pepela.

Autor: Promo

Naime, na početku emisije upoznajemo Veljka, glavu porodice Radović, koji je u teškoj nesreći pre nekoliko godina ostao bez noge. Od tog trenutka, već težak život njegove porodice sa nezaposlenom suprugom Verom i tri ćerke, postao je neizvestan.

Autor: Promo

To je teško uticalo na sve ukućane, a jedna od ćerki je doživela psihičku depresiju i pokušala samoubistvo. Uprkos teškom invaliditetu, Veljko je uspevao da održi porodicu na okupu i zaradi za njih u nadnici.

Autor: Promo

Usledila je još jedna tragedija. U septembru prošle godine izbio je požar u njihovoj kući. Sve je progutao. Supruga i devojčice su bile u kući, pomogle jedna drugoj da spasu živu glavu... Veljko je bio u nadnici. Ništa im nije ostalo.

Autor: Promo

Da li će Žarko Lazić sa svojom ekipom uspeti da izgradi novi porodični dom za porodicu Radović i tako ih spasi fatalnih posledica koje je požar ostavio za sobom, saznajemo u novom ciklusu humanitarnog serijala “Kuća od srca”, od utorka na TV Pink.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti