AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Nikolom Vrzićem, novinarom nedeljnika "Pečat", Dejanom Savićem, upravnikom "Narodnog pozorišta" i prof. dr Miroslavom Bjegovićem, dekanom Fakulteta za studije bezbednosti “Educons”.

- Predlog odluke o obrazovanju komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine na zdravlje građana i uticaj na životnu sredinu, sa posebnim osvrtom na posledice izazvane upotrebom projektila sa osiromašenim uranijumom, ušao je u skupštinsku proceduru. Ko će sve ući u sastav ove komisije, do kada se očekuje njeno formiranje, i šta će biti njeni glavni zadaci, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa predsednicom Narodne skupštine Majom Gojković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je juče u Istanbul, gde je započeo dvodnevnu posetu Turskoj. Koliko je ova poseta važna za Srbiju kako u ekonomskom tako i u političkom smislu, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom, Zoranom Milivojevićem, diplomatom i doc. dr Srđanom Perišićem, profesorom međunarodnih odnosa na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin koji je pobedio na predsedničkim izborima u martu, danas će biti inaugurisan četvrti put. Ruski predsednik već sutra dočekaće srpskog predsednika Aleksandra Vučića, a šta možemo očekujemo od ove posete, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikm dnevnog lista "Informer".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Upoznaćete i ultramaratonca Predraga Kneževića, koji je na nedavno održanoj Trci na 10 dana u Njujorku pretrčao čak 901 kilometar.

- Gošća rubrike "Pod reflektorima" biće glumica Vanja Milinčić sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Frida Kalo koja će večeras biti izvedena u Operi i teatru Madlenianum.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Neverne bebe koje će nam predstatviti njihovu novu pesmu pod naslovom "Doria".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#najava

'