AKTUELNO

Slavne glumice Kameron Diaz i Kejt Vinslet u priči o ženskim ljubavnim problemima i neočekivanim obrtima

Iz pera i u režiji iskusne filmske radnice Nensi Majers, 2006. godine je nastala romantična komedija “Praznici i ljubav” (eng. Holiday), koja je pred gledaocima Pink 2 večeras u 20 časova. U glavnim ulogama ove priče o ženama i njihovim ljubavnim zgodama i nezgodama su dve holivudske dive – Kameron Dijaz i oskarovka Kejt Vinslet. Njihov svet okružen je jačim polom, a njih tumače: Džad Lou, Džek Blek, Eli Volah, Edvard Barns, Rufus Sjuel, Džon Krasinski...

Foto: Promo

Priča istovremeno prati dve žene – Iris, koja živi nadomak Londona, i Amandu iz Los Anđelesa. Obe su pred Božić saznale da im partneri nisu verni, pa su na Internetu potražile utehu, jadajući se jedna drugoj. Željne promena, njih dve se dogovaraju da za praznike razmene domove – Iris odlazi u Ameriku, a Amanda u Englesku.

Foto: Promo

One su najpre mislile da će biti same i da će za dve nedelje u nepoznatom gradu imati dovoljno vremena da se odmore, saberu i oporave nakon raskida veza, međutim... Amandu u Londonu dočekuje šarmantni Irisin brat Graham, dok će Iris upoznati Amandinog kolegu Majlsa.

Ne propustite romantičnu komediju “Ljubav i praznici” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kameron Dijaz

#Kejt Vinslet

#Pink 2

#Praznici i ljubav (Holiday) | 2006.

#Televizija Pink

'