AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu NOVO JUTRO Televizije Pink, pratimo kako je proteklo otvaranje biračkih mesta u Beogradu i kako protiče glasanje za izbor odbornika Skupštine grada.

Šta je koksartroza i kako se leči reći će nam Tomica Strahinjić kiropraktor iz West medik grupe.

Štampu prelistavamo sa glavnim i odgovornim urednikom lista Politika Žarkom Rakićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O odluci Komisije za suočavanje sa prošlošću Hrvatske da se ustaški poklič „za dom spremni”, može koristiti u pojedinim slučajevima. O tome kakve su posledice ovakve odluke, pričamo sa Savom Štrbcem predsednikom Dokumentaciono informacionog centra Veritas i istoričarem Aleksandrom Arkovićem.

O sektama u Srbiji, o tome ko je i na koji način najviše ugrožen od strane raznih sekti pričaćemo sa Slađanom Miljaljevićem sektologom i Božom Spasićem kriminologom i bivšim operativcem Državne bezbednosti.

Tema rubrike Saveti advokata je zasnivanje radnog odnosa. Naš gost je advokat Marina Zdravković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko je opasno uzimati lekove za impotenciju bez konsultacije sa lekarima i zbog čega ljudi najčešće posežu za ovakvim rešenjima, umesto da se obrate stručnjacima, reći će nam urolog Aleksandar Milošević i Aleksandra Bubera psihijatar i psihoterapeut.

Naš gost rubrike Pod reflektorima je glumac Andrej Šepetkovski.

Naši reporteri će se i ovog jutra javiti sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara, naši reporteri će se i ovog jutra javiti sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara...

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'