AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa novinarom i piscem Lukom Mirčetom, potpredsednikom Narodne skupštine Srbije dr Vladimirom Marinkovićem i urednikom ekonomske rubrike dnevnog lista "Večernje novosti" Dušanom Stojakovićem.

- Da li postoji realna pretnja Al Kaide na Balkanu i sa kojim ciljem, čiji dvostruki standardi bi mogli pomoći širenju njihove mreže, da li je najjača baza ISIS-a na KiM, koliko je skrivenih kampova i ako se iskra zapali na Balkanu, dokle se plamen može proširiti? O ovim pitanjima razgovaramo sa predsednikom skupštinskog Odbora za KiM Miloradom Drecunom, stručnjakom za terorizam prof.dr Marijom Đorić i vojnim analitičarom Vladom Radulovićem

- Šta je, prilikom saobraćajnih udesa, gotovo nemoguće dokazati, da li smo i koliko, kao vozači, svesni značaja redovne kontrole ispravnosti vozila i šta je tehnički ispravno, a šta neispravno vozilo?Na ova pitanja odgovaraju stručnjaci,saobraćajni inženjer i veštak Vladimir Simidžija i prof.dr Krsto Lipovac.

- Kako roditelji čijoj deci je potrebno lečenje u inostranstvu mogu da postanu korisnici državnog fonda koji je osnovan upravo u te svrhe, koliko dece je do sada otišlo na lečenje van zemlje o trošku države, kada će obolelima od malignih bolesti na raspolaganju biti iks nož i kada će Niški klinički centar dobiti heliodrom , samo su neka od pitanja za našeg današnjeg gosta ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Foto: RTV Pink

- O tužbi koju su protiv urednika biltena Srpskog narodnog vijeća podneli pevač Marko Perković Tompson, HOS-ov zapovednik Marko Skejo, bivši političar Zdravko Tomac i još sedmorica, optužujuci ih da lažu o napadima na Srbe u Hrvatskoj i falsifikuju podatke, danas razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem, direktorom TV Ras i Nebojšom Damnjanovićem, istoričarom.

- Pod reflektorima nam je glumica Katarina Marković sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Balkanski špijun koja će premijerno biti izvedena 1. oktobra u Narodnom pozorištu.

- Kroz svet magije,i ovog jutra,vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

- U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Pinkovu zvezdu Maju Milošević koja će nam predstaviti njenu obradu starog hita grupe Osvajači "S kim čekaš dan".

#Novo jutro

#Televizija Pink

'