AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa urednikom dnevnog lista "Alo" Vasilijem Papovićem, odgovornim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Borisom Vukovićem i urednikom dnevnog lista "Večernje novosti" Dušanom Stojakovićem.

- Da li će oni koji pozivaju na oružanu pobunu i krvoproliće u Srbiji morati da odgovaraju, ko su "neuništivi" koji stižu u Srbiju i kako će sa njima zemlja postati vojna sila, koji je cilj otvaranja našeg izaslaništva odbrane u Belorusiji, dokle se stiglo sa modernizacijom srpskih migova i kako je naša vojska postala najžilavija na svetu? O ovim pitanjima govori ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Kako naši stručnjaci rešavaju problem hrkanja, a kako se u Srbiji leči dijabetes, čućemo od stručnjaka dr Novaka Vukoja i dr Jelice Bjekić Macut.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta se krije iza projekta gospodara Kosova, ko vodi sramnu hajku u Srbiji, a ko lobira izvan nje, šta se krije iza provokacija Prištine, ko ruši plan Beograda za Kosovo, a ko ga je još ranije razgraničio i kolike su šanse da Beograd i Priština definišu održivo rešenje? O tome jutros razgovaramo sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem, karijernim diplomatom Zoranom Milivojevićem i sociologom i političkim analitičarom Vladimirom Vuletićem.

- Zbog čega, umesto ljubavi, sve veća agresija i nasilje dominiraju u vezama mladih u Srbiji i šta su pokazali šokantni podaci najnovijeg istraživanja, otkrivamo u razgovoru sa psihijatrom prof.dr Jovanom Marićem i advokatom Nebojšom Milosavljevićem.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo multimedijalnog umetnika dr Neleta Karajlića.

- U rubrici "Hit jutra" čućemo jedan od najpoznatijih hitova regionalne muzičke scene, u izvedbi Jelene Lalović, alias Jellene.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

- Šta sve treba proveriti prilikom kupovine nekretnine, pitamo advokata Jovanku Zečević.

- O ulogama u američkom, engleskom i ruskom filmu u "Novom jutru" govori srpska Frida Kalo, glumica Dobrila Boba Stojnić.

- Šta znači kada je nečija kancelarija u oblacima, a jedino društvo su mu helikopteri, pitamo jedinu ženu pilota civilnog helikoptera u Srbiji, mladu Saru Krnetu.

- Kako je grupa "Legende" postala živa legenda na ovim prostorima, otkriva nam njihov frontmen Zoran Dasić Daša.

#Beograd

#Kosovo i Metohija

#Novo jutro

#Priština

'