AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o tome koje su najčešće infekcije urinarnog trakta.

Štampu prelistavamo sa Ratkom Dmitrovićem, direktorom televizije RAS i Nenadom Borovčaninom, predsednikom Bokserskog saveza Srbije.

Šta sve predviđa Uredba o nacionalnom programu za prevenciju gojaznosti kod dece i odraslih, reći će nam dr Snežana Aksentijević Pantić, rukovodilac Grupe za javno zdravlje u Ministarstvu zdravlja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O preprekama koje se nalaze na evropskom putu Srbije, odnosima zemalja u regionu, ali i o predstojećim Beogradskim izborima danas razgovaramo sa Čedomirom Jovanovićem, liderom Liberalno demokartske partije.

Marko Matić, glavni urednik Medijske mreže "Antidot" otkriće nam do kojih podataka je došao Antiodot u drugom delu dosijea o uzrocima i akterima propasti Demokratske stranke.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Nemanju Janičića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Ljubavne igrarije koja će sutra uveče biti izvedena u Centru za kulturu Vlada Divljan, a za koju ćemo vam pokloniti i karte.

Gost rubrike Hit jutra biće Marko Bulat koji će nam predstaviti svoju novu pesmu koja nosi naziv "Kada piješ sam".

#Novo jutro

'