AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Zbog naglog topljenja snega, vodostaj na pojedinim rekama u Srbiji raste, a zabeležene su i manje poplave u pojedinim delovima zemlje. Kakva je jutros situacija na terenu i šta kaže vremenska prognoza, za naredne dane, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Sašom Rančićem iz Sektora za vanredne situacije MUP i Nedeljkom Todorovićem, meteorologom RHMZ

Gde se u Srbiji može operisati gojaznost, o kakvoj metodi je reč i kome se savetuje, teme su za gosta lekara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Štampu prelistavamo sa Perom Zlatarom, dopisnikom hrvatskih medija iz Beograda i Miodragom Lintom, predsednik Saveza Srba iz regiona.

Šta su pokazala dosadašnja iskustva Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije kada je reč o beogradskim izborima tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Stefanovićem, predsednikom Gradskog odbora Beograda SNS-a i Slavicom Đukić Dejanović potpredsednicom SPS-a.

Da li je Putinovo predstavljanje novog ruskog oružja početak trke u naoružanju, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije "Sputnik" i Zoranom Ostojićem, novinarom.

Koliko košta sudski postupak za naknadu štete, tema je za gosta advokata.

Kako se u Srbiji danas posmatra kult silikonske lepote, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Ivom Štrljić, glumicom, Jovanom Marićem, psihijatrom i Lizom Piščević, psihologom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Predrag Ejdus sa kojim ćemo razgovarati o njegovom novom filmu, nagradama ali i izložbi koja će u čast njegove karijere, koja traje skoro pola veka, 23. marta biti otvorena u Muzeju Narodnog pozorišta.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Jelenu i Žiku iz grupe Zana koji će nam otkriti kada izlazi njihov novi album.

#Jutarnji program

#Novo jutro

'