AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa analitičarom medija i publicistom Ištvanom Kaićem, Aleksandrom Apostolovskim, novinarom "Politike" i Muamerom Zukorlićem, predsednikom skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

- Zašto Hrvatska odbija da prihvati istinu o Jasenovcu, šta kaže istorija, a šta svedočanstva preživelih logoraša o svemu što se dešavalo u ovom logoru, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa istoričarom Milanom Koljaninom, predsednikom Izvršnog odbora Saveza jevrejskih opština Srbije Nenadom Fogelom, i ljudima koji su kao deca bili zatvoreni u logorima Jastrebarsko i Jasenovac Gojkom Rončevićem i Jelenom Buhač Radojčić.

- Da li bi srpski vozači, do kraja godine, gorivo mogli da plaćaju i 160 dinara po litru, do kakvih bi pomeranja na našem tržištu mogao da dovede rast cene barela nafte u svetu, kao i najnovija ratna dejstva u Siriji i da li je neminovan domino efekat, čućete od generalnog sekretara Udruženja naftnih kompanija Srbije Tomislava Mićovića, predsednika kompanije “Nafta” Nebojšu Atanackovića i rektora Univerziteta "Singidunum" prof.dr Milovana Stanišića.

- Zbog čega lideri opozicionih stranaka nikako ne mogu da prebole najveći do sada razvoj Niša, kao budućeg apsolutnog centra Balkana i kako spinovanjem i iskorišćavanjem teškog položaja radnika pokušavaju da prikupe sitne političke poene? Koju poruku je predsednik Aleksandar Vučić poslao građanima,a koju onima koji su uništili Niš? O tome razgovaramo sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem i političkim analitičarom Dejanom Vukom Stankovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Upoznaćete i članove organizacije Animal Rescue Serbia koji su prošlog vikenda organizovali spuštanje konopcem niz Avalski toranj, a koji se inače bave spašavanjem životinja sa mesta kojima je pristup otežan i rizičan.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Danicu Raistovsku sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Senka Euridika" govori, koja će 30. aprila biti izvedena u Operi i tetaru Madlenianum.

- Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Jelenu Kostov koja će nam predstaviti njen novi spot za pesmu Ničija zemlja.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'