AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Da li građani i advokati,putem mobilnih telefona i tableta,mogu od sada da prate tok svojih predmeta i u prekršajnim sudovima i da li je tačno da se gradjani pre odlučuju da svoje kazne plate,pa čak i odsluže u zatvoru,nego da prihvate društveno koristan rad,biće jedna od tema "Svitanja",sa predsednikom Prekršajnog suda u Beogradu Milanom Marinovićam.

U emisiji ćemo predstaviti i učenike i mentore škole sa najvćhim brojem nastavnika koji su prošli obuku za preduzetništvo i ujedno,prvi u Srbiji,dobili Kabinet za preduzetništvo,opremljen po svetskim standardima.

Videćete kako je,na fakultetima,izgledao prvi dan nove akademske godine,ko je glavni čuvar naše istorije i grobova srpskih vojnika na Zejtinliku u Solunu,kakvi su ukusi Vojvodine.

Čućete i koja će imena svetske muzičke scene ugostiti ovogodišnji Bemus. Šta je,povodom referenduma u Kataloniji,saopštila Evropska komisija,a šta predsednik Srbije Aleksandar Vučić,biće tema rubrike "Konkretno" sa predsednikom skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovanom Drecunom..

#Emisija Svitanje

'