AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju razgovaramo sa direktorkom TOS-a Marijom Labović o turističkom potencijalu Srbije, o nagradi koju je Srbija osvojila na samitu turističkih destinacija,održanom u Pekingu, o sve većem imteresovanju kineskih turista za našu zemlju i o tome koliki je značaj sve veće posete kineza Srbiji.

Ugostićemo glumicu Vanju Milačić i frontmena benda Plutonie, Zlatka Bokuna, koji će nam predstaviti svoj novi projekat.

A povodom obeležavanja 40 godina Sava centra,na sceni tog kulturnog zdanja,biće premijerno izveden veliki muzičko scenski spektakl "Banović Strahinja", i ovim povodom naš gost biće koreograf Nebojša Gromilić.

Takođe, o tome koliko je hladno i promenljivo vreme uticalo na pčelare ove godine, i da li je moguće da pčelari ipak nekako uspeju da nadoknade štete, razgovaramo sa Živoradom Todorovićem potpredsednikom Društva pčelara Beograd.

U Naslovne strane nam dolazi Tamara Marić iz Srpskog telegrafa, a u rubrici Konkretno sa ortopedom Mihajlom Ileom razgovaramo o vrstama povreda kičme i o tome koliko je opasno voziti bez pojasa i neprilagođenom brzinom, kao i koje su sve metode lečenja ovakvih teških povreda kičme i kičmenog stuba.

#Emisija Svitanje

'