Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

vesti

Započnite jutro uz SVITANJE


Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije .


Ekipa emisije "Svitanje" sa Vama je do 7:30 sati, i kao i svakog jutra prvi vam donose najvažnije informacije koje će vam pomoći da se pripremite za novi radni dan.

Ovog jutra bavimo se uspešnim poljoprivrednicima, o tome kako je moguće pokrenuti sopstvenu proizvodnju i zarađivati od toga.

Takođe saznaćete zbog kojih nepravilnosti su neki dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", ostali bez nagrade, ali i probaćemo da Vam razjasnimo sve nedoumice oko ove igre, kako se više ne bi događalo da neko zbog toga što nije pravilno popunio koverat ili zbog toga što nema sve račune, ostane bez vredne nagrade.

Ovog jutra razgovaramo i sa Andreom Arsović našom nagrađivanom reprezentativkom u streljaštvu o tome šta je potrebno za uspeh, ali i o tome kako se odlučila baš za ovaj sport. 

Predstavljamo Vam sve blagodeti Aromaterapije i otkrivamo na koji način možete možete da se izborite sa problemom bolesnih sinusa

Gost Naslovnih strana biće Marko Ivas urednik Političke rubrike portala Telegraf, a u rubrici Konretno o stanju, ceni i kvalitetu pšenice kod nas, kao i o izvozu žita razgovaramo sa Direktorom Udruženja Žita Srbije Vukosavom Sakovićem.

I ovog jutra vežbamo zajedno, pripremamo zdrava i ukusna jela i pričamo o svim malim i velikim stvarima koje život znače.

I zato ostanite uz emisiju "Svitanje" i televiziju Pink.

Komentari • 0


povezane vesti