AKTUELNO

Zbog ovoga je Duško pobesneo.

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić započeli su svoju romansu odmah nakon što je njen otac Duško Radonjić ušao u Belu kuću i postao učesnig najgledanijeg rijalitija ,,Zadruge". Iako ih je makimalno podržao kada su mnogi imali predrasude i bili protiv njih, dogodilo se nešto što je sve ukućane šokiralo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Đekson I Duško su u toku dana imali prepirku, ali niko nije znao o čemu se tu tačno govorilo. U ,,Igri istine" koja je bila predviđena za sve takmičare, Luna Đogani je među prvima želela da sazna šta je bio uzrok te rasprave, a Duško je pred svima rekao nešto zbog čega se Đekson postideo.

Već par dana ja ne reagujem, samo pratim šta se dešava, vidim šta ko radi i kako se ponaša. U par navrata primetio sam da Đekson ima potrebu da Andrijani daje instrukcije da to što je ona čestita i dobra nije dobro. Da ona mora da bude kučka i bezobrazna i drugačija i da u ovom svetu ne može da se snađe ako nije dobra. Ja sam pratio par dana, čuo sam par reakcija. Ja sam čuo kako on uporno insistira na toj priči. Ja sam zaboravio da sam u zadruzi i tako sam reagovao. Ja bih svakog isterao iz kuće kad bi se neko tako ponašao. Ja nemam lično protiv njega nego protiv ponašanja. Rekao sam samo da zaboravi da ja nisam zadrugar, nego njen otac i da pazi kako se ponaša. Znam da Andrijani baš nije pravo, a znam isto tako još po nešto, ali je čovek pobegao. Kad bih ga ja to pitao onda to sigurno ne bi bilo dobro za njih dvoje. Kad je moja porodica u pitanju, ginem. Razmišljao sam da li da reagujem uopšte, ali oni koji se ponašaju tako imaće problem sa mnom. Kad izađu mogu da se uzmu, to je njihovo, ali ne dozvoljavam da neko vređa nešto za šta sam ginuo 20 godina. Učio sam je damskom ponašanju, ljudskosti i da neko dođe i da na moje oči priča te stvari. BIla je situacija i sinoć, a postoji jedna posebna komora koja je za moju decu i koju ne mogu da isključim - rekao je Duško.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su zaćutali nakon ovog izlaganja, a ukućanin je izašao napolje, jer nije želeo da sluša nešto što smatra da je pogrešno protumačeno.

Đekson je nakon Andrijaninog poziva da se vrati u Belu kuću odlučio da je posluša, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Duško Radonjić

'