AKTUELNO

Razumeli su Đeksonovu želju.

Zadrugari su ove večeri morali da biraju između Anđela Rankovića i Nemanje Đerića Đeksona koji su izabrani za potrčke od strane Mikija Đuričića.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je svima bilo izuzetno teško da se odluče između njih dvojice, većina je odlučila da u izolaciju pošalje Đeksona, a razlozi su im bili gotovo identični.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam koliko mu se ide kući, koliki problem ima sa kičmom. Znam da ima privatan problem koji želi da reši i baš teška srca šaljem njega u izolaciju- ugla

Foto: Printscreen Youtube

Jesmo svi došli sami ovde i borimo se za sebe, ali nekako i na ovaj svet dođemo sami pa kasnije upoznamo ljude bez kojih ne možemo. Ja ne mogu da zamislim život više bez njega. Hvala ti što si tu za mene - kratko je rekla Teodora, obraćajući se Anđelu.

Na kraju je skoro sve glasove ukućana dobio Đekson, koji je poslat u izloaciju, ali je ukućanima od strane produkcije skrenuta pažnja da takve razloge za nominaciju ubuduće neće smeti da daju.

Nakon što je objavljeno da je Đekson nominovan, potvrđeno je da je pored njega direktno nominovana i Jelena Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se svake nedelje bira i kandidat sa najmanje glasova publike, ove nedelje za opastanak boriće se i Jovan Mijalković.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se uklopio sa nama debilima. Bolje da ode kući dok se ne pokvari pored nas- prokomentarisala je Luna nakon Jovanove nominacije.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'