AKTUELNO

Bilo je velike polemike.

Više od dva i po meseca zadrugari žive u zatvorenim prostorijama Bele kuće. Neki od njih imaju žarku želju da napuste ovaj rijaliti jer su se uželeli svojih najmilijih, dok su drugi istrajni i razmišljaju o pobedi. Sutra će se produžiti lista onih koji su napustili ovo velelepno zdanje.

Foto: Printscreen Youtube

Ognjen Amidžić je odmah na početku pročitao pismo Velikog šefa, u kom je pisalo da je Anđela Veštica kažnjena zbog toga što je utišavala kamere i tražila lekove bez opravdanja, pa je ove nedelje ona direktno nominovana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, za svoje potrčke postavio je Macu Diskreciju i Jelenu Golubović, dve dobre rijaliti drugarice. Ukućani su večeras glasali izmeđi njih dve i izneli svoje mišljenje i odlučili da večeras u izolaciji žele da vide Macu Diskreciju.

Foto: Printscreen Youtube

Anđela je posle toga zamolila svoje glasače da ne glasaju za nju, pošto želi da napusti "Zadrugu", dok je Maca svojim "mačićima" poručila da hoće da je podrže i da želi da nastavi da se igra i dalje.

Gledaoci kraj malih ekrana takođe su imali pravo da iskažu svoju sud ko je najmanje zaslužio da bude deo ovog rijaliti programa. Ognjen Amidžić je posetio zadrugare kako bi im saopštio da je večeras najmanju podršku gledalaca dobio Enis Todić.

Foto: Printscreen Youtube

Kako bi se borili za svoj opstanak u kući, ovo dvoje zadrugara će odigrati odlučujuću igru,  a onom ko pobedi glasovi će biti duplirani. Ko će imati manje, a ko više sreće  saznaćete u nedelju uveče na televiziji Pink.

Pročitajte još: Žestoko povređena zadrugarka priznala: Veruj mi Kija, ON JE MRTAV ZA MENE!

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'