AKTUELNO

Zadrugari i gledaoci ove nedelje nominovali su njih.

Subota veče u najgledanijem rijaliti programu u regionu, "Zadruzi", koji se emituje na kanalima Televizije Pink, rezervisana je za nominacije i pitanja novinara. Ukućani glasaju između dva potrčka, a to su ove nedelje Nadežda Biljić i Bane Čolak. Pored njih, direktno je nominovana i Dragica Janičić, zbog situacije koju je imala sa Marijom Anom Smiljanić. Na kraju nominacija ukućani su saznali i ko je od njih dobio najmanje glasova od strane publike.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada su zadrugari navodili da nominuju Baneta Čolaka, govorili su kako ne žele da svoju nominaciju upute Nadeždi Biljić jer će tako Mikiju Đuričiću uskratiti užitak u intimnim akcijama, ako bi ona izašla.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je red došao na Mikija da kaže koga bi nominovao, nastale su ovacije, jer su svi želeli da čuju za koga će glasati Đuričić, koji je u dobrim odnosima i sa Banetom i sa Nadeždom. Miki je rekao da je doneo odluku nakon kviza koji je igrao sa ovim ukućanima, a u kome je pobedio Bane, tako da je Đuričić nominovao Nadeždu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja bih rekao par reči o mojim štićenicima, Banetu i Nadeždi. Što se tiče Nadežde, žena je ušla slobodna. Ja sam je podržao za neke stvari koje joj zameraju. Ja smatram da je Bane dobro dete iz komšiluka. Svaka naša svađa je došla iz toga kada on krene da glumi rijaliti igrača - govorio je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Kada su svi ukućani izneli svoja mišljenja, odlučeno je da je Nadežda nominovala od strane svojih cimera, dok je publika nominovala Milicu Dugalić. Pored njih direktno je nominovana i Dragica Janičić. Izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga" gledaćete već sutra uveče na RTV Pink.

U video-prilogu ispod možete pogledati kako su izgledale nominacije ove nedelje.

Autor: S. K.

#Zadruga - Nominacije

'