AKTUELNO

Ekspert za balkansku problematiku Viktor Kolbanovski rekao je da su takozvane izjave koje su se pojaveli u pojedinim srpskim medijima kao navodne izjave Konstantina Petričenka, visokog funkcionera Putinove Jedinstvene Rusije oko nedavnog sastanka predstavnika Srpske napredne stranke i Jedinstvene Rusije u Moskvi - "potpune budalaštine".

- To je potpuna budalaština, i takvih izjava nije bilo. Ovo je klasična medijska diverzija, koju radi svako ko ne želi da se razvijaju međupartijski odnosi Srpske napredne stranke i Jedinstvene Rusije i rusko-srpski odnosi u celini - rekao je Kolbanovski za TV Pink povodom navoda na portalu niskotiražnog lista "Kurir" gde je objavljen tekst prenet sa nepoznatog portala Balkan Breaking News u kom se citira "izjava" visokog funkcionera Jedinstvene Rusije, Konstantina Petričenka u kojoj on navodno demantuje da je na sastanku SNS i Jedinstvene Rusije iz Moskve pružena podrška Srpskoj listi i njenom političkom delovanju.

-Vidim da je ova medijska diverzija propala i to govori o nemogućnosti da se zaustavi dalji razvoj odnosa naših partija - ruskih i srpskih i naših naroda i naših država - dodao je on.

#Laž

#Rusija

'